Citroen C1, Peugeot 107, 108 & Toyota Aygo Owners Club. (Discount code for CityBugStore: C1OC). - New users not working currently, New users please use 'City Bug Club' Facebook instead

It is currently Tue Sep 18, 2018 6:37 pm

All times are UTC [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Sun Apr 22, 2018 9:58 pm 
Offline

Joined: Sun Apr 22, 2018 8:34 pm
Posts: 1
Drives: Aygo, 57 reg petrol
Hi there,

Not sure if anyone has come across this before but I've got a 57 reg Toyota Aygo petrol that has very little resistance on the clutch pedal. The car drives and changes gear without issue but it makes it rather difficult finding the biting point. I've checked the pedal and cannot see any kind of spring that may be broken or missing, should there be? I have another identical Aygo (06 reg) and that clutch pedal is perfectly normal as you would expect.

Anyone come across this before? Done some searches and not seen anything similar so any thoughts what it could be?

Thanks in advance,
Stu


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group